Penyamun Adventure Team

Markas Penyamun Berkumpul Dan Berekreasi
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG

Go down 
AuthorMessage
Sal

avatar

Posts : 54
Join date : 20/01/2010
Location : shah alam,selangor

PostSubject: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Mon Feb 22, 2010 10:31 am

[img=http://img202.imageshack.us/img202/8085/p1010981et.th.jpg]
[img=http://img13.imageshack.us/img13/2569/p1010980w.th.jpg]
[img=http://img521.imageshack.us/img521/6442/p1010979.th.jpg]
[img=http://img186.imageshack.us/img186/4782/p1010978e.th.jpg]
[img=http://img705.imageshack.us/img705/8892/p1011086.th.jpg]
[img=http://img211.imageshack.us/img211/1392/p1011063.th.jpg]
[img=http://img27.imageshack.us/img27/4104/p1011062j.th.jpg]
[img=http://img13.imageshack.us/img13/1394/p1011058.th.jpg]
[img=http://img148.imageshack.us/img148/8765/p1011049.th.jpg]
[img=http://img15.imageshack.us/img15/709/p1011030.th.jpg]
[img=http://img121.imageshack.us/img121/1053/p1011029.th.jpg]
[img=http://img175.imageshack.us/img175/4716/p1011012.th.jpg]
[img=http://img29.imageshack.us/img29/3332/p1011006.th.jpg]
[img=http://img713.imageshack.us/img713/3648/p1010987m.th.jpg]
[img=http://img218.imageshack.us/img218/2136/p1010977w.th.jpg]
[img=http://img641.imageshack.us/img641/946/mapv2.th.jpg]
http://img42.imageshack.us/i/mapv2.pdf/
Back to top Go down
View user profile
lats840

avatar

Posts : 30
Join date : 20/01/2010
Location : PD

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Mon Feb 22, 2010 12:14 pm

boss salll..
asal tk tempek jer gmbar tu, mlas tul aku nk klik2 lg..
huuhu...

peace

clown clown
Back to top Go down
View user profile
Sal

avatar

Posts : 54
Join date : 20/01/2010
Location : shah alam,selangor

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Mon Feb 22, 2010 1:00 pm

lats840 wrote:
boss salll..
asal tk tempek jer gmbar tu, mlas tul aku nk klik2 lg..
huuhu...

peace

clown clown

aku x reti la sbb tu dok tempek cmtu je hahah
Back to top Go down
View user profile
lats840

avatar

Posts : 30
Join date : 20/01/2010
Location : PD

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Mon Feb 22, 2010 1:07 pm

Sal wrote:
lats840 wrote:
boss salll..
asal tk tempek jer gmbar tu, mlas tul aku nk klik2 lg..
huuhu...

peace

clown clown

aku x reti la sbb tu dok tempek cmtu je hahah

hampeh....
gune photobucket la boss oi....
ape daa...

sruh bdk2 lain tempek gmbau gak..
bile la leh dpt gamak nye...


peace
Back to top Go down
View user profile
daus

avatar

Posts : 31
Join date : 20/01/2010
Age : 24
Location : Bawah Beruit

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Mon Feb 22, 2010 3:37 pm

apo ni link jew mana gambonye, mat kasi ajar bos ko ni camne nak tempek gambo
Back to top Go down
View user profile http://www.pemyamun.org
Sal

avatar

Posts : 54
Join date : 20/01/2010
Location : shah alam,selangor

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Mon Feb 22, 2010 4:45 pm

lats840 wrote:
Sal wrote:
lats840 wrote:
boss salll..
asal tk tempek jer gmbar tu, mlas tul aku nk klik2 lg..
huuhu...

peace

clown clown

aku x reti la sbb tu dok tempek cmtu je hahah

hampeh....
gune photobucket la boss oi....
ape daa...

sruh bdk2 lain tempek gmbau gak..
bile la leh dpt gamak nye...


peace

haha aku cuma tau kfc bucket je la mat photobucket tak reti hihih Very Happy
Back to top Go down
View user profile
lats840

avatar

Posts : 30
Join date : 20/01/2010
Location : PD

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Mon Feb 22, 2010 5:21 pm

Sal wrote:
lats840 wrote:
Sal wrote:
lats840 wrote:
boss salll..
asal tk tempek jer gmbar tu, mlas tul aku nk klik2 lg..
huuhu...

peace

clown clown

aku x reti la sbb tu dok tempek cmtu je hahah

hampeh....
gune photobucket la boss oi....
ape daa...

sruh bdk2 lain tempek gmbau gak..
bile la leh dpt gamak nye...


peace

haha aku cuma tau kfc bucket je la mat photobucket tak reti hihih Very Happy

hampeh...
ni yg aku nk guling kan ko dr jd presiden S.A.T ni...
hahhahha....

gi blajar ngan akim, tkpun ngan bdk2 lain..
atau pun, ko nk sruh 'org lain' yg ajar kan???
hahahhhaha.....

daus, ajar kan bdk sal ni..
kuang ajar tul...

peace

clown clown
Back to top Go down
View user profile
Sal

avatar

Posts : 54
Join date : 20/01/2010
Location : shah alam,selangor

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Wed Feb 24, 2010 2:42 pm

lats840 wrote:
Sal wrote:
lats840 wrote:
Sal wrote:
lats840 wrote:
boss salll..
asal tk tempek jer gmbar tu, mlas tul aku nk klik2 lg..
huuhu...

peace

clown clown

aku x reti la sbb tu dok tempek cmtu je hahah

hampeh....
gune photobucket la boss oi....
ape daa...

sruh bdk2 lain tempek gmbau gak..
bile la leh dpt gamak nye...


peace

haha aku cuma tau kfc bucket je la mat photobucket tak reti hihih Very Happy

hampeh...
ni yg aku nk guling kan ko dr jd presiden S.A.T ni...
hahhahha....

gi blajar ngan akim, tkpun ngan bdk2 lain..
atau pun, ko nk sruh 'org lain' yg ajar kan???
hahahhhaha.....

daus, ajar kan bdk sal ni..
kuang ajar tul...

peace

clown clown

amboi2 siap "org lain" sapa tu??
weh aku tak tau sapa lantik aku jd presiden S.A.T tau
dorg ni je memandai bg aku jawatan tu aku terima je
walaupun aku tak Sengal hihihi

seyes ar aku tak reti korg klik2 je la kat situ hehe
Back to top Go down
View user profile
daus

avatar

Posts : 31
Join date : 20/01/2010
Age : 24
Location : Bawah Beruit

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Fri Mar 05, 2010 4:53 pm

adussss... mat ape la bos ko ni , soh dia amik kusus tempek gambo cyclops
Back to top Go down
View user profile http://www.pemyamun.org
Sal

avatar

Posts : 54
Join date : 20/01/2010
Location : shah alam,selangor

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Tue Mar 09, 2010 10:26 am

daus wrote:
adussss... mat ape la bos ko ni , soh dia amik kusus tempek gambo cyclops

haha meh la jd cikgu nya aku sedia jd ank muridnya Very Happy
Back to top Go down
View user profile
daus

avatar

Posts : 31
Join date : 20/01/2010
Age : 24
Location : Bawah Beruit

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Tue Mar 09, 2010 12:47 pm

Sal wrote:
daus wrote:
adussss... mat ape la bos ko ni , soh dia amik kusus tempek gambo cyclops

haha meh la jd cikgu nya aku sedia jd ank muridnya Very Happy



ko bukak la photo buket , senang cikit
baru leh tempek
ko amik link yang paling bawah skali kat gambo 2
Back to top Go down
View user profile http://www.pemyamun.org
Sal

avatar

Posts : 54
Join date : 20/01/2010
Location : shah alam,selangor

PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   Wed Mar 24, 2010 2:57 pm

daus wrote:
Sal wrote:
daus wrote:
adussss... mat ape la bos ko ni , soh dia amik kusus tempek gambo cyclops

haha meh la jd cikgu nya aku sedia jd ank muridnya Very Happy



ko bukak la photo buket , senang cikit
baru leh tempek
ko amik link yang paling bawah skali kat gambo 2

erkkk cikgu tumpang tny kat mana plk nk dpt kan photo bucket tu? hihihi
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG   

Back to top Go down
 
TRANSTT V2 - OPS SAMUN LIMAU MANDARIN AH LENG
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Penyamun Adventure Team :: LAIN-LAIN :: MARKAS GALERI-
Jump to: